Jonas Venström

Jonas har en ovanlig förmåga att kunna hantera komplex information och utifrån det skapa struktur, ordning och beslutsunderlag. Han har pondus och ett IQ som ligger långt över genomsnittet enligt MENSA. Han en ödmjuk och prestigelös person som gärna låter andra människor glänsa.

Jonas spenderar helst sin fritid på sin gård i Tällberg, tillsammans med sin familj. Han har ett enormt samhällsengagemang och diskuterar gärna politik med alla som orkar. Han är rak och tydlig i sin kommunikation. Du vet var du har honom och om något stör honom så kommer han direkt till dig utan att linda in i bomull eller ta omvägen via andras öron. Han tar strid där det behövs men är aldrig någonsin långsint. Han tror det bästa om alla människor tills de bevisar motsatsen.

Han driver sex bolag idag, främst inom IT och har arbetat i flertalet stora, internationella IT- och verksamhetsutvecklingsprojekt. Han tycker om att utveckla, både sig själv och lovande projekt och engagerar sig gärna i roliga samarbeten och idéer som han tror på. Han säger sig inte vara någon säljare men vi har minsann sett honom charma till sig flertalet affärer genom sitt artiga sätt och sitt genuina engagemang.