Jennie Hagman

Jennie jobbar med digital marknadsföring där hon verkligen får fram företagets budskap och genererar en positiv och ärlig känsla hos mottagaren. Hon är en social relationsbyggare som dessutom kan tekniken och kodningen bakom det visuella.

Jennie har varit styrande i designen av förpackningarna för våra produkter men arbetar också med sociala medier och presskontakter. Hon är en vass kommunikatör som är fantastiskt duktig på att dela med sig av sin energi och att inspirera andra. Hon är målinriktad och bestämd men samtidigt lyhörd och ödmjuk.

Jennie är liksom de andra kottarna intresserad av personlig utveckling och mänskliga relationer. Hon är en livsnjutare som älskar att resa och upptäcka nya platser och kulturer. Sin energi hämtar hon skapandes i köket eller på vandring med sin hund i skog och mark. Gärna i Norrland som är hennes ursprung.