Robert Kraft

Robert är både Uppfinnar-Jocke och McGyver och är Kottens upphovsman. Han är en kreativ och intelligent problemlösare som älskar att komma på nya idéer och uppfinningar. Han har expertis inom sälj och marknadsföring främst inom läkemedelsindustrin och byggbranschen.

Robert arbetar större delen av sin tid som sälj- och marknadschef på ett framgångsrikt byggkonsultföretag, men har också flera styrelseuppdrag där han briljerar med kreativa lösningar och arbetsglädje.

Han brinner för mänskliga relationer och har på senare år börjat utforska och föreläsa om hur vi kan tillämpa villkorslös kärlek till oss själva och vår omgivning. Han är en fantastisk vän och kollega som lyfter oss andra till nya höjder. Han får oss att skratta hysteriskt mellan varven genom att vara snabb i tanken och benägen att se tingen från nya vinklar och perspektiv.

Robert spenderar helst sin fritid i sitt lilla 50-talshus vid havet i Njurunda med sin familj. Eller så finner ni honom sökande efter sanning inom sig själv genom frigörande dans och meditation.