David Griff

David är som en mänsklig schweizisk armékniv med ett enormt driv och en energinivå utöver det vanliga. Han har en bred bakgrund med bland annat taxichaufför, programmerare, rekryterare, fastighetsskötare, uppfinnare, verktygsförsäljare och konsultsäljare i sitt CV.

David älskar att klura ut praktiska lösningar och det märks inte minst när man kommer in på hans kontorshotell på Sankt Eriksgatan i Stockholm. Han kan packa ett täckt släp med tillräckligt många prylar för att bygga en hel kottfabrik, få det lastbalanserat och dessutom, lite som Skalman, plocka fram diverse andra bra-att-ha-saker som ingen annan tänkt på att man måste ha. Han är en stjärnsäljare av rang och ger sig inte förrän han får en stund i rampljuset där han får berätta om Kottens alla fördelar för alla han möter.

David har engagemang i ett antal bolag där han arbetar både med försäljning och affärsutveckling. Han är en fantastisk relationsbyggare och nätverkare som drivs av att hjälpa andra att nå framgång genom att vara generös med sig själv och sitt nätverk. Hans arbetsglädje och energi smittar lätt av sig på omgivningen. Sin fritid spenderar han helst i en lada på landet för sig själv, lyssnandes på en ljudbok medan han arbetar på sin senaste uppfinning.