En present till dig själv

Kotten-asken med 9 kottar har nu funnits i butik en tid. Många är det som fått Kotten i present eller köpt en ask till sig själv för att de gillar hur den ser ut. Men hur var det nu med alla de som kommit att älska Kotten men tycker att asken är lite väl fin och lyxig för att köpa till sig själv och använda fritt?

Alltför många verkar ha ställt den som prydnad på en hylla och känt att kottarna varit för fina för att tutta eld på. Det här var ju verkligen inte vår avsikt. Nu är ju inte vi sämre att vi kan bättra oss. Vi har lyssnat på er. Så nu finns Kotten som present som man kan köpa till sig själv.

Så nu finns den alltså äntligen här. Påsen med 30 stycken kottar i. Påsen som man köper till sig själv för att man vill tända brasan och grillen utan kemikalier och med återvunnet material.

Beställ den till din butik redan idag. De kostar 50 kr plus moms och frakt och säljs i kartonger om 66 stycken.

Vi står i monter AG:24 på Formex och vi bjuder alla våra återförsäljare på en god kopp kaffe. Samtidigt har vi ett mässerbjudande. Om du handlar för 3500 kr direkt i vår monter så bjuder vi på frakten, vilket är 66 stycken 30-pack i kombination med en till kartong av någon av våra andra produkter. Behöver du tips om hur du kan öka försäljningen av Kotten ytterligare i din butik så delar vi gärna med oss av våra tips.