Behandling av personuppgifter

Varje kotte är unik

Incutank och Kotten behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera dina förfrågningar samt för att skapa en intresseprofil. Din profil används för att anpassa sidvisningar på våra webplatser i syfte att öka relevansen för dig. Personuppgifterna och intresseprofilen används också för att kunna kontakta dig samt för att kommunicera information och erbjudanden.

För att vi ska kunna bilda oss en uppfattning om vad du är intresserad av använder vi de uppgifter du tillhandahåller samt registrerar hur du navigerar på våra sidor och hur du använder våra tjänster. Du kan när som helst välja att inte längre ta emot mer information från oss.

Du har rätt att få tillgång till dina uppgifter, att få dem rättade eller i vissa fall raderade. Du har också rätt att begränsa eller motsätta dig viss behandling av dina personuppgifter. Du har också rätt att få en kopia av dina uppgifter. Om du vill klaga på Incutanks och Kottens behandling av dina personuppgifter så har du rätt att göra det hos Datainspektionen men helst vill vi ju förstås att du kontaktar oss direkt så hjälper vi dig.

Tveka inte att kontakta oss via info@braskotten.se om du vill ha mer information.


Top